Priser og produktinformasjon

Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inklusiv merverdiavgift(mva), såfremt ikke annet er valgt fra kundens side. Prisene er eksklusiv frakt og betalingskostnader som f.eks oppkravsgebyr. Ved salg til Svalbard/Spitsbergen, norsk kontinentalsokkel eller andre fjernliggende norske landområder legges det ikke til norsk mva.
Vi endrer jevnlig prisene på produktene våre som følge av nye priser fra våre leverandører og endringer i valutakurser. Prisendringer opp eller ned vil ikke påvirke bestillinger som tidligere er sendt inn til oss.

Yaha AS tar forbehold om eventuelle prisfeil på Internett og i annonser. Vi vil ikke endre prisen på en vare du har fått bekreftet pris på, med unntak av de tilfeller hvor det har oppstått åpenbare og alvorlige feil.

Yaha AS tar forbehold at bilder på websidene kan variere noe fra den varen man får. Vi tar også forbehold om feil i produktinformasjonen på internet og i annonser. Dersom feil informasjon oppstår, gir ikke dette i seg selv noen rett til krav eller retur av varen overfor Yaha AS, såfremt ikke spesifikasjonene på levert vare i vesentlig grad avviker fra det som er oppgitt. Vi tar også forbehold om at informasjon fra våre leverandører kan være forsinket og foreldet. Produkter merket med ubekreftet og bestillingsvare kan være produkter som vi ikke lenger klarer å levere. Vi vil da informere kunden så raskt som mulig.
Alle priser ink. mva. Frakt er ikke inkludert. Se frakteksempler i handlekurven.
Bytte til eks. mva

Copyright 2007-2021 - Yaha AS - All rights reserved