Hvorfor oss?

Når du velger oss som din leverandør, kan du være sikker på at du er i gode hender. Vi som jobber hos Yaha AS har meget lang erfaring i denne bransjen, og har tidligere bygget opp handelsløsninger som i dag håndterer en varestrøm på over 1 milliard.
Vår erfaring skal du som kunde nyte godt av!

Ledene på miljø
Yaha forplikter seg til å tenke miljø i alle våre forretnings aktiviteter fra daglig drift til produkt design og gjenbruk av komponenter og emballasje for å redusere belastning på avfallsmottak og bruk av ikke fornybare materialer. I tillegg følger Yaha strenge miljø retningslinjer i vår produksjon for å minimere forurensning og avfallsmengde.

Produkt kvalitet
Yaha sine produkter blir produsert etter strenge kvalitetsnormer for å sikre høyeste mulige kvalitet og driftssikkerhet. For å kontrollere kvalitet, bruker våre leverandører globale kvalitets håndteringssystemer, som er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 140001. Dette sikrer høy produktkvalitet og sikrer kontinuerlig forbedringer på nåværende og fremtidige produkter.

Økonomi og investeringer
Yaha mener at "å være grønn" ikke betyr "betal mer". Vi fokuserer vår produktutvikling på finne produkter som lever signifikante besparelser til kunden, samtidig som man tilbyr et miljøvennlig produkt. Yaha Toner sparer kundene for 30-70% sammenliknet med originalproduktet, samtidig som det har en vesentlig mindre belastning på miljøet.

Gjøre en forskjell
Vi tror at Yaha kan gjøre en forskjell og vet at med hjelp og støtte fra flere kunder gjør vi en større forskjell i vårt lokalsamfunn og miljøet. Kunder vil sette pris på de økologiske forpliktelsene som er skrevet på toner-esken og vil allerede ved kjøpet av kassetten vite at de har hjulpet oss med vårt sosiale ansvar for å forbedre miljøet og berike vårt samfunn.

Sosiale forpliktelser
Yaha er mer enn en produktlinje. Det er troen på at alle reproduserte produkter vi tilbyr har en positiv innvirkning på vårt samfunn og vårt miljø. Som en del av denne troen er vi innstilt på å forsikre at vårt selskap, produktene, ansatte og leverandører følger forretnings praksis som ivaretar sosiale forpliktelser.


Vi ønsker å gi kundene våre merverdi gjennom riktige priser, hurtig levering og høy produktkvalitet.

Lykke til med handelen!
Alle priser ink. mva. Frakt er ikke inkludert. Se frakteksempler i handlekurven.
Bytte til eks. mva

Copyright 2007-2021 - Yaha AS - All rights reserved