Jabra EVOLVE 40 UC Mono, 3,5mm, USB, UC, svart/rød

manufacturer image
Produktet eksisterer ikke, eller er ikke lenger tilgjengelig for salg.

Varenummer : 6393-829-209
Prod/lev varenr : JABRA-307
EAN : 5706991017045
Fraktvekt : 0,22 kg
Kan leveres i postkasse: Ja

JABRA EVOLVE 40 MS Mono trådet headset med både 3,5mm samt USB-tilkobling, optimert for UC, fjernkontroll på kabelen, svart/rød

Jabra Evolve 40 UC Mono er ett profesjonelt headset utformet for å forbedre konsentrasjonen og samtalen. Førsteklasses støyreduserende teknologi gir deg fred og ro til å arbeide i livlige åpne kontorslandskap, det skaper en konsentrasjonsboble rundt deg slik at du kan fokusere på arbeidet. Høytalerene er bygd for stil og komfort med øreputer med kunstlærovertrekk och er spesielt utformet for å redusere kontorstøy. Konsentrasjonsboblen kompletteres av en opptattindikator som viser kolleger om man er opptatt eller ikke.

Lar deg, og hva du arbeider med, bestemme hvor du arbeider. Jabra Evolve 40 kommer med en 3,5 mm-kontakt integrert i kontrollenheten slik att du er fri til å koble ditt trådbundet headset til en PC, smarttelefon eller nettbrett. Kontrollenheten gir også en behagelig og enkel tilgang til de vanligeste funksjonene, som volum og mute-knapp. Du kan også svare på og avslutte samtaler direkte fra kontrollenheten for økt fleksibilitet slik att du kan fokusere på samtalen. Når du ikke sitter i samtale eller når du er på sprang, kan mikrofonarmen sømløst slåes ned i hovedbøylen - slik att du enkelt kan gjøre ditt kontorsheadset til ett personlig headset.

Optimert for Unified Communication. Jabra Evolve 40 UC Mono er optimert for Unified Communication og installeres direkte via plug and play. Headsettet fungerer perfekt til alle ledende leverandører av Unified Communication-system, slik att du kan fokusere på samtalen.

Anbefalt brukBærbar elektronikk, konferanse
Hodetelefonenes formfaktorPå øre
KontrollerDempe, volum, svare/avslutte
KoplingstypeHodesett (4 pin USB Type A)
LydmodusMono
Medfølgende kablerHodetelefonkabel
OverføringsteknologiKablet
ProdukttypeHodesett
Tilgjengelig mikrofonJa
Tilleggsutstyr inkludertBærepose
TypeBoom
Volumkontroll i trådJa




Alle priser ink. mva. Frakt er ikke inkludert. Se frakteksempler i handlekurven.
Bytte til eks. mva

Copyright 2007-2021 - Yaha AS - All rights reserved